fbpx

We cannot stop the war but we can help the people!

Donate for Ukraine

we need you to

Help Ukraine

War kills dreams, hopes, souls and PEOPLE! War destroys lives and separates families. War ruins countries and breaks nations rights to be.

They use guns, we use kindness!

Lives are being turned upside down by the armed Russian soldiers, leaving millions of people in need of urgent help. Russia’s invasion displaced more than 1 million refugees within just several days and tens of thousands of families are now homeless in unknown countries. They all NEED HELP!

Children Rescue

7.5 million children will be impacted by the conflict and require access to basic services.

Food Supplies

We need your support with the simple mission of feeding the hungry mothers and their kids.

Accommodation

We try to offer a shelter and free transportation to each family in the countries around Ukraine.

Medical Help

We deliver medicines and medical supplies to the teams in Ukraine, Poland, Moldova and Romania.

Psychological Support

We offer psychological counseling, including art therapy, for children affected by war.

Emergency Aid

We deliver hygiene kits and thermal blankets, as well as emergency cash assistance.

Save the vulnerable families

In conflict, it is always the most vulnerable who suffer the most – amongst them pregnant women and newborns. Heart’s Association teams are on the ground in Ukraine and in bordering countries supporting those fleeing the danger. Show your support for the women and girls of Ukraine.

DONATE

AS-LITTLE-OR-MUCH-AS-YOU-CAN
25 ONE TIME DONATION
 • Offer a shelter to a mother and her children
 • Offer free transportation to a safe place
 • Offer urgent help for basic needs and food
HELP
Save a family now!

Deliver aid to children and families whose lives hang in the balance!

Our teams are on the ground working around the clock to scale up our response. In partnership with local organisations, the Heart’s Association is mobilising resources to provide critical aid to families fleeing the conflict. Your donation will help us provide critical aid to refugees from crisis zones like Ukraine.

We will not forget any refugee, no child or parent, no family will be left to sleep in the street or have nothing to eat. Our goal, together with our partner organizations, is to help every refugee.

Your help is needed

Your donation will make the difference!

Donations to Heart’s Association will support humanitarian assistance in impacted communities in Ukraine and surrounding regions where Ukrainian refugees have fled. Our mission is to prepare and provide housing assistance to displaced citizens during the unfolding crisis in Ukraine. We work with local NGOs and organizations at the Ukraine’s borders to stabilize displaced families. We do not have a political agenda and do not provide lethal aid.

 
War in the forest
Play Video about War in the forest
get in touch

Support For Ukraine

Asistenta 24/7Cum sa imi primesc oaspetii?

Este posibil sa fii deja o gazda experimentata sau acesta sa fie primul tau pas in aceasta directie. In ambele cazuri, emotia dinaintea pimirii oaspetilor tai poate fi la fel de mare.

Inainte de a citi acest scurt ghid, este important de retinut ca fiecare oaspete este diferit. Cu fiecare rezervare noua, vei intalni cerinte si asteptari diferite la care va trebui sa te adaptezi pentru a le oferi oaspetilor tai un sejur si o experienta minunate.

Cum pot transforma fiecare rezervare intr-o experienta magica pentru oaspetii mei?

Pasul 1: Asigura-te ca detaliile de check in sunt complete

In cel mult 48 de ore de la crearea anuntului, vei fi contactat de administratorul tau de cont. Te rugam sa te asiguri ca ii comunici acestuia toate detaliile despre accesul in locuinta ta si despre modul in care doresti sa iti primesti oaspetii. Este foarte important ca detaliile de check in sa fie corecte si actualizate pentru a putea fi transmise oaspetilor tai de catre echipa noastra.

Pasul 2: Asigura-te ca locuinta ta este pregatita

Un spatiu neingrijit, echipamente care lipsesc sau care nu functioneaza si lipsa curateniei sunt responsabile de 90% din recenziile negative. Pentru a evita o astfel de situatie, incearca sa verifici in persoana, sau roaga-ti personalul sa o faca in locul tau, daca echipamentele tale sunt in stare buna de functionare si daca nicio etapa din procesul de curatenie nu a fost uitata.

Pasul 3: Faciliteaza procesul de check in

Fii intotdeauna cat mai flexibil posibil si anticipeaza nevoile oaspetilor tai. Persoanele care iti rezerva locuinta vin din locuri diferite, cu mijloace de transport diverse si au nevoie de un orar de check in si de instructiuni de sosire personalizate. Incearca, pe cat posibil, sa anticipezi asteptarile acestora si sa fii pro-activ. Atunci cand locuinta ta este disponibila si pregatita, nu ezita sa propui oaspetilor tai o ora de sosire mai devreme. Daca nu esti pregatit pentru un check in inaintea orei specificate in anuntul tau, incearca sa le oferi un loc in care sa isi depoziteze bagajele sau sugestii despre locuri in care isi vor putea petrece timpul in asteptarea check-in-ului. 

Pasul 4: Fii pro-activ

Acum ca oaspetii tai au putut intra cu usurinta in locuinta, incearca sa pastrezi o legatura cu  acestia si pe durata sederii. Daca esti localnic si cunosti bine imprejurimile, nu ezita sa le oferi recomandari despre locurile pe care ar trebui sa le viziteze. Impartaseste cu ei experienta ta si fa-i sa se simta ca niste localnici. Cateva locuri unde vor putea petrece timpul liber, unde vor putea descoperi retete culinare traditionale sau de unde vor putea lua cu ei cateva suveniruri ar trebui sa fie de ajuns si cu siguranta vor aprecia. Nu astepta sa fii intrebat ci ofera-ti ajutorul atunci cand crezi ca este nevoie, fara a fi intruziv. Pentru sederile de lunga durata, un mesaj la fiecare 10 zile ar trebui sa fie suficient pentru a le aminti oaspetilor tai ca esti prezent si ca esti dispus sa ajuti.

 

 

Asistenta 24/7Cum imi sincronizez calendarele?

Daca locuinta ta este vizibila si pe alte platforme sau daca ai rezervari directe, sincronizarea calendarului Voiagio cu celelalte calendare te va ajuta sa eviti rezervari multiple pentru aceleasi date.

Pentru a iti sincroniza calendarele, importa si exporta adresele iCal din si catre platformele cu care colaborezi.

Pentru a exporta calendarul Voiagio:

  • Acceseaza Anunturile tale si gaseste anuntul care te intereseaza;
  • Selecteaza si copiaza adresa URL a feedului iCal;
  • Adauga link-ul iCal in calendarele de pe platformele cu care colaborezi sau in calendarul tau Google, daca ai rezervari directe.

Pentru a importa calendarele tale:

 • Acceseaza anunturile tale de pe alte platforme si copiaza link-urile iCal ale calendarelor;
 • Selecteaza  si adauga o sursa noua;
 • Lipeste link-ul iCal si nu uita sa Salvezi.

 

 • Repeta operatiunea pentru fiecare platforma diferita pe care anunturile tale sunt postate.
Asistenta 24/7Cum imi pot publica anuntul?

Se pare ca iti doresti sa devii membru in comunitatea noastra de gazde! Este foarte simplu, poti parcurge acest proces in doar cativa pasi:

 • Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi tabloul tau de bord si sa creezi un nou anunt urmand pasii indicati.

Dupa finalizarea anuntului, locuinta ta va fi vizibila in rezultatele de cautare in maxim 24 de ore.

Log In

Send Message

My favorites

English