fbpx

V­čîÄIAGIO

Sa ne cunoastem!

Povestea Noastra

O companie multicultural─â, cu capital privat, fondat─â ├«n Bucure╚Öti, administrata in co-parteneriat, cu +15 ani de experienta in gestionarea proprietatilor, dezvolt─âm solu╚Ťii de co-hosting ╚Öi servicii profesionale de curatenie pentru industria hotelier─â ╚Öi sectoarele conexe. Concentrarea constant─â asupra cerin╚Ťelor unei singure industrii face din VOIAGIO unul dintre cei mai experimenta╚Ťi ╚Öi de succes furnizori de servicii de ospitalitate.

VOIAGIO este parte a grupului Hostme C&H Management, propunand servicii complete de administrare a locuintelor, hotelurilor ╚Öi grupurilor hoteliere care doresc o solu╚Ťie optima pentru ecosistemul lor, cu flexibilitate ╚Öi calitate. Conecteaz─â toate tipurile de servicii de ospitalitate ├«ntr-un cadru standard, accesibil. Acest cadru este sus╚Ťinut, administrat ╚Öi dezvoltat de o echipa profesionista pasionata de calitatea fiecarui sejur si de satisfacerea fiecarui oaspete.

Anunta si prietenii

Sa ne cunoastem mai bine!

Mai multe despre noi...

Misiunea noastr─â este s─â fim implica╚Ťi personal ├«n toate aspectele legate de gestionarea locuintei dvs. Suntem m├óndri de comunicarea noastr─â extins─â ╚Öi consecvent─â cu oaspe╚Ťii, de la momentul rezerv─ârii p├ón─â la plecare. De asemenea, lucr─âm ├«ndeaproape cu agen╚Ťii no╚Ötri de cur─â╚Ťenie, discut├ónd zilnic, pe l├óng─â ├«nt├ólnirile lunare, pentru a discuta orice preocup─âri, idei noi sau pentru a ├«mp─ârt─â╚Öi produse noi pentru o cur─â╚Ťare mai bun─â!

Suntem ├«ntotdeauna accesibili pentru dvs., proprietarii no╚Ötri, 24/7 ╚Öi v─â oferim serviciile noastre sub stricta dvs. supraveghere. De asemenea, trimitem un buletin informativ lunar proprietarilor no╚Ötri ╚Öi am fi bucuro╚Öi s─â v─â trimitem un exemplu – doar anun╚Ťa╚Ťi-ne!

Urmarim cu aten╚Ťie pia╚Ťa local─â de ├«nchiriere, tarifele pe noapte ╚Öi ratele de ocupare ╚Öi folosim marketingul social creativ al─âturi de conexiunile noastre extinse cu comunitatea pentru a genera trafic c─âtre ├«nchirierea dvs.

Site-ul nostru web, care este gestionat ╚Öi actualizat de noi, nu numai c─â ofer─â si posibilitatea de rezervare direct─â, dar prezint─â ghidul nostru digital exclusiv, care este creat personalizat pentru fiecare proprietate pe care o gestion─âm. ├Än momentul rezerv─ârii, oaspe╚Ťii t─âi vor primi un e-mail de confirmare cu un link c─âtre ghidul t─âu personalizat. Apoi, ace╚Ötia vor avea acces u╚Öor nu numai la detalii despre locuinta inchiriata, ci ╚Öi la informa╚Ťii locale pentru a-i ajuta s─â-╚Öi planifice c─âl─âtoria ╚Öi s─â le utilizeze ├«n timpul ╚Öederii.

Recapitulativ al serviciilor noastre:

Comercializarea propriet─â╚Ťii
Crearea înregistrării dvs. pe mai multe platforme
Programare fotograf profesionist
R─âspuns la solicit─ârile de rezervare
Ob╚Ťinerea licen╚Ťelor corespunz─âtoare
Procesarea rezerv─ârilor, anul─ârilor ╚Öi gestionarea personal─â a oric─âror probleme ale oaspe╚Ťilor
Programarea menajului si intretinerii
Servicii de check-in și check-out
Verificarea frecvent─â a propriet─â╚Ťii pentru a ne asigura c─â este la standardele noastre ├«nalte
Ghiduri digitale și tipărite
Rezervare direct─â
Buletine informative lunare ale proprietarului
Declara╚Ťii ale proprietarului, pl─â╚Ťi ╚Öi raport─âri fiscale

Anunta si prietenii

Asistenta 24/7Cum sa imi primesc oaspetii?

Este posibil sa fii deja o gazda experimentata sau acesta sa fie primul tau pas in aceasta directie. In ambele cazuri, emotia dinaintea pimirii oaspetilor tai poate fi la fel de mare.

Inainte de a citi acest scurt ghid, este important de retinut ca fiecare oaspete este diferit. Cu fiecare rezervare noua, vei intalni cerinte si asteptari diferite la care va trebui sa te adaptezi pentru a le oferi oaspetilor tai un sejur si o experienta minunate.

Cum pot transforma fiecare rezervare intr-o experienta magica pentru oaspetii mei?

Pasul 1: Asigura-te ca detaliile de check in sunt complete

In cel mult 48 de ore de la crearea anuntului, vei fi contactat de administratorul tau de cont. Te rugam sa te asiguri ca ii comunici acestuia toate detaliile despre accesul in locuinta ta si despre modul in care doresti sa iti primesti oaspetii. Este foarte important ca detaliile de check in sa fie corecte si actualizate pentru a putea fi transmise oaspetilor tai de catre echipa noastra.

Pasul 2: Asigura-te ca locuinta ta este pregatita

Un spatiu neingrijit, echipamente care lipsesc sau care nu functioneaza si lipsa curateniei sunt responsabile de 90% din recenziile negative. Pentru a evita o astfel de situatie, incearca sa verifici in persoana, sau roaga-ti personalul sa o faca in locul tau, daca echipamentele tale sunt in stare buna de functionare si daca nicio etapa din procesul de curatenie nu a fost uitata.

Pasul 3: Faciliteaza procesul de check in

Fii intotdeauna cat mai flexibil posibil si anticipeaza nevoile oaspetilor tai. Persoanele care iti rezerva locuinta vin din locuri diferite, cu mijloace de transport diverse si au nevoie de un orar de check in si de instructiuni de sosire personalizate. Incearca, pe cat posibil, sa anticipezi asteptarile acestora si sa fii pro-activ. Atunci cand locuinta ta este disponibila si pregatita, nu ezita sa propui oaspetilor tai o ora de sosire mai devreme. Daca nu esti pregatit pentru un check in inaintea orei specificate in anuntul tau, incearca sa le oferi un loc in care sa isi depoziteze bagajele sau sugestii despre locuri in care isi vor putea petrece timpul in asteptarea check-in-ului. 

Pasul 4: Fii pro-activ

Acum ca oaspetii tai au putut intra cu usurinta in locuinta, incearca sa pastrezi o legatura cu  acestia si pe durata sederii. Daca esti localnic si cunosti bine imprejurimile, nu ezita sa le oferi recomandari despre locurile pe care ar trebui sa le viziteze. Impartaseste cu ei experienta ta si fa-i sa se simta ca niste localnici. Cateva locuri unde vor putea petrece timpul liber, unde vor putea descoperi retete culinare traditionale sau de unde vor putea lua cu ei cateva suveniruri ar trebui sa fie de ajuns si cu siguranta vor aprecia. Nu astepta sa fii intrebat ci ofera-ti ajutorul atunci cand crezi ca este nevoie, fara a fi intruziv. Pentru sederile de lunga durata, un mesaj la fiecare 10 zile ar trebui sa fie suficient pentru a le aminti oaspetilor tai ca esti prezent si ca esti dispus sa ajuti.

 

 

Asistenta 24/7Cum imi sincronizez calendarele?

Daca locuinta ta este vizibila si pe alte platforme sau daca ai rezervari directe, sincronizarea calendarului Voiagio cu celelalte calendare te va ajuta sa eviti rezervari multiple pentru aceleasi date.

Pentru a iti sincroniza calendarele, importa si exporta adresele iCal din si catre platformele cu care colaborezi.

Pentru a exporta calendarul Voiagio:

  • Acceseaza Anunturile tale si gaseste anuntul care te intereseaza;
  • Selecteaza si copiaza adresa URL a feedului iCal;
  • Adauga link-ul iCal in calendarele de pe platformele cu care colaborezi sau in calendarul tau Google, daca ai rezervari directe.

Pentru a importa calendarele tale:

 • Acceseaza anunturile tale de pe alte platforme si copiaza link-urile iCal ale calendarelor;
 • Selecteaza┬á si adauga o sursa noua;
 • Lipeste link-ul iCal si nu uita sa Salvezi.

 

 • Repeta operatiunea pentru fiecare platforma diferita pe care anunturile tale sunt postate.
Asistenta 24/7Cum imi pot publica anuntul?

Se pare ca iti doresti sa devii membru in comunitatea noastra de gazde! Este foarte simplu, poti parcurge acest proces in doar cativa pasi:

 • Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi tabloul tau de bord si sa creezi un nou anunt urmand pasii indicati.

Dupa finalizarea anuntului, locuinta ta va fi vizibila in rezultatele de cautare in maxim 24 de ore.

Log In

Send Message

My favorites

English